Përshkrimi

Është historia e Pradeep dhe Mona, një çift i ri me tre fëmijë që jeton ne Mumbai. Pradeep eshte I perfshire ne nje marredhenie te paligjshme me Anushken,kolegen e tij, e cila me pare ka qene shefja e tij. Anushka, e cila kishte refuzuar me pare propozimin per martese nga Predeep ne menyre qe te ndiqte karrieren e saj.

Kete here nuk do te lere gure pa levizur per te fituar perseri dashurine e tij. Dashuri e tadhetuar eshte nje histori e trishte e luftes se gruas per mbijetese dhe udhetimin e saj per te gjetur vendin pertej jetes se bashkshortes dhe nenes!

Nga e hëna në të premte, ora 17:30, në 3 Plus! Ritransmetimi i të gjitha serive të javës - të dielën, ora 15:00.


Parashikimet e episodeve

EPISODI 46

27-03-2017

EPISODI 46

Pradipi e pranon  që dashuron Anushkën dhe shkon në shtëpinë e saj. ...

më shumë

EPISODI 45

24-03-2017

EPISODI 45

Familja e Pradipit dhe e Monës marrin vesh se ai ka pasur lidhje të fshehtë me Anus...

më shumë

EPISODI 44

22-03-2017

EPISODI 44

Anushka dhe Pradipi pësojnë aksident automibilistik ditën kur ai do të rimarto...

më shumë

EPISODI 43

22-03-2017

EPISODI 43

Prindërit e Pradipit do të festojnë 35-vjetorin e martesës së tyre dhe bi...

më shumë

EPISODI 42

22-03-2017

EPISODI 42

E ëma e Pradipit qëllon me shpullë Anushkën dhe e poshtëron në sy t&...

më shumë

EPISODI 41

22-03-2017

EPISODI 41

Anushka gënjen të ëmën e Pradipit, duke i thënë se ka vetëm mar...

më shumë

EPISODI 40

22-03-2017

EPISODI 40

Anushka i kërkon Pradipit që t’i blejë si dhuratë një “mangal...

më shumë

EPISODI 39

22-03-2017

EPISODI 39

Z.Çavla do që t’u thotë të gjithë personave të pranishë...

më shumë

EPISODI 38

22-03-2017

EPISODI 38

Anushka i thotë kamerierit që t’i shërbejë Monës vodkë me iden...

më shumë

EPISODI 37

22-03-2017

EPISODI 37

Madavi i thotë babait të vetë se kishte parë Pradipin me një femër t...

më shumë

EPISODI 36

22-03-2017

EPISODI 36

Pradipi ia del me sukses në prezantimin e projektit të ri të kompanisë. Ai i b...

më shumë

EPISODI 35

22-03-2017

EPISODI 35

Anushka tenton te vetëvritet dhe Pradipi detyrohet të lërë shfaqjen e së ...

më shumë

EPISODI 34

22-03-2017

EPISODI 34

Anushka lë marrëveshjen me z. Çavla vetëm për të mbajtur Pradipin ...

më shumë

EPISODI 33

22-03-2017

EPISODI 33

Shoku i Anushkës, Vinit, nuk është dakord me sjellen e saj ndaj Monës, kë...

më shumë

EPISODI 32

22-03-2017

EPISODI 32

Pami merr Monën me vete dhe shkojnë të përgjojë Anushkën ngaqë ...

më shumë

EPISODI 31

22-03-2017

EPISODI 31

Pradipi gënjen mamanë e vet duke i thënë se Anushka nuk ka qenë vajza me ...

më shumë

EPISODI 30

22-03-2017

EPISODI 30

Tana, motra e Pradipit, ndeshet sërish me Madavin gjatë provave të një ske&cce...

më shumë

EPISODI 29

22-03-2017

EPISODI 29

Pradipi pendohet që tradhtoi Monën, por për shkak të rrethanave nuk arrin t&rs...

më shumë
  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Video


Gossip

Error: No articles to display


Fotogaleri

Error: No articles to display