Përshkrimi

Historia e dy binjakëve të ndarë padrejtësisht nga jeta dhe fati. Efeja do të rritet në varfëri, ndërsa Meteja do të bëjë një jetë përrallore. Në jetën e të dyve, një ditë do të hyjë Nisani, vajza e bukur dhe e pafajshme. Çfarë rrjedhe do të marrë jeta e tyre pasi të mesojnë të vërtetën e dhimbshme?

Nga 29 Nëntori, ora 21:45 nga e hëna në të premte në 3 Plus!


Parashikimet e episodeve

Episodi 39

20-01-2017

Episodi 39

  Jakupi po kërkon të takohet për herë të fundit me Nisanin. A do t...

më shumë

Episodi 38

19-01-2017

Episodi 38

Për shkak të raportit fals të vdekjes së të jatit, Efruzin e pushojnë...

më shumë

Episodi 37

18-01-2017

Episodi 37

Efe vendos të flasë me nënën e tij, Lejlanë, ai i bën të ditur ...

më shumë

Episodi 36

17-01-2017

Episodi 36

Efe i kërkon falje Efruzit, pasi ai nuk mund t’i përgjigjet ndjenjave të saj...

më shumë

Episodi 35

16-01-2017

Episodi 35

Pasi zbuloji gjithë të vërtetën, Seda tronditet dhe humb fëmijën q&e...

më shumë

Episodi 34

13-01-2017

Episodi 34

Kadimi hakmerret ndaj vrasjes së Harunit duke hedhur në greminë Jakupin dhe Mazhari...

më shumë

Episodi 33

12-01-2017

Episodi 33

Efe zbulon në videon e ditëlindjes se vrasësi i babait dhe vëllait të tij...

më shumë

Episodi 32

11-01-2017

Episodi 32

Lejla gjen në shtëpinë e vjetër dvd-në me videon e ditëlindjes s&eum...

më shumë

Episodi 31

10-01-2017

Episodi 31

Marrëdhënia e Efes dhe Nisanit ka filluar të ndryshojë. Nisani nuk i pranon ak...

më shumë

Episodi 30

09-01-2017

Episodi 30

Seda po kërkon mbështetje nga familja e Efes, kështu ajo ka vendosur që fë...

më shumë

Episodi 29

06-01-2017

Episodi 29

Lejla fton në shtëpinë e saj familjen që ka rritur Efenë, ajo po pë...

më shumë

Episodi 28

05-01-2017

Episodi 28

Nisani po kupton se po e humb Efenë ashtu si Meteja. Ai ka vendosur të martohet me Sed&e...

më shumë

EPISODI 27

04-01-2017

EPISODI 27

Efruzi e ndihmon të jatin duke e nxjerrë nga burgu. Ajo përgatit një plan bash...

më shumë

Episodi 26

30-12-2016

Episodi 26

Kadimi tenton të vrasë veten për të të dalë nga burgu dhe për ...

më shumë

Episodi 25

30-12-2016

Episodi 25

Lejla shkon të shohë shtëpinë ku është rritur Efeja, ajo e falender...

më shumë

Episodi 24

29-12-2016

Episodi 24

Lejla zbulon të vërtetën se Efe nuk ka vdekur në aksident por vite më von...

më shumë

Episodi 23

28-12-2016

Episodi 23

Kadimi është denoncuar nga e bija e tij, Efruzi, dhe ndodhet në burg. Ndërkoh...

më shumë

Episodi 22

27-12-2016

Episodi 22

Efruzi gjen në dhomën e nënës së saj, babain e saj Kadimin. Ajo mendon se...

më shumë
  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Video


Gossip

Error: No articles to display


Fotogaleri

Error: No articles to display