Durrës

internet durres


Oferta Durrës

Më shumë shpejtësi interneti, deri në 100 kanale & 1 muaj shërbim interneti dhuratë

Internet i shpejtë, i sigurtë dhe pa kufizim në download deri në 8 Mbps

Kosto Instalimi Dhuratë

Suport i dedikuar 24 / 7 ditë të javës

Aktivizimi i shërbimit brenda ditës

Adresë Emaili Falas

* Durrës Shop

Adresa: Lagjia 1 Rr.Tregtare (Epidamini) Nr. 24/348 DurrësShënime

  • Internet i shpejtë, i sigurtë dhe pa kufizim në Download
  • Instalimi Dhuratë
  • Suport i dedikuar 24/7 ditë të javës
  • Aktivizimi i shërbimit brenda ditës
  • Adresë emaili Falas
  • Linjë Telefoni Falas
  • Për të përfituar, abonenti duhet t'u drejtohet dyqaneve Tring ose pikave të Distribucionit Tring
  • Për më shumë informacion telefononi Kujdesin për Klientin në T: +355 44 800 000/3