Korçë

internet vore


Oferta Korce

Përjetoni shpejtësinë e internetit deri në 24 Mbps duke filluar me 1,000 lekë/muaj.

 • Internet i shpejtë, i sigurtë, pa kufizim në download deri në 24 Mbps dhe pa ndërprerje
 • Modem Dhuratë
 • Instalimi Dhuratë
 • Linjë telefoni Falas
 • Suport i dedikuar 24 / 7 ditë të javës
 • Aktivizimi i shërbimit brenda ditës
 • Adresë E-maili Falas

Vizitoni Dyqanin tone ne adresen: Lagjia 12, Blv. Gjergj Kastrioti, pranë Bankës Kombëtare Tregtare, Korçë,
Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.,
Tel: +35544800481

Shënime

 • Internet i shpejtë, i sigurtë dhe pa kufizim në Download
 • Instalimi Dhuratë
 • Suport i dedikuar 24/7 ditë të javës
 • Aktivizimi i shërbimit brenda ditës
 • Adresë emaili Falas
 • Linjë Telefoni Falas
 • Për të përfituar, abonenti duhet t'u drejtohet dyqaneve Tring ose pikave të Distribucionit Tring
 • Për më shumë informacion telefononi Kujdesin për Klientin në T: +355 44 800 000/3
PAKETA STANDARD CLASSIC PREMIUM SUPREME EXTRA SUPREME
Download 2 Mbps
4Mbps
6 Mbps
6Mbps
10 Mbps
8Mbps
12 Mbps
10Mbps
24 Mbps
10Mbps
Linjë telefoni falas falas falas falas falas
Modem Wifi Dhuratë Dhuratë Dhuratë Dhuratë Dhuratë
Pagesa për
1 muaj
1.000 Lekë 1.400 Lekë 1.690 Lekë 1.890 Lekë 2.490 Lekë