Super Ofertë

internet-super-oferte

MERRE, PROVOJE DHE PASTAJ VENDOS

Tring vjen me një super ofertë deri në 24 Mbps duke filluar nga 1,490 lekë/muaj. Jo vetëm kaq, tashmë vendosni ju nëse do të mbani shërbimin e Tring Internet pasi ta keni provuar atë për 1 muaj. Nëse mbeteni të kënaqur, ne ju urojmë mirëseardhjen në Tring. Në të kundërt, ju rimbursojmë të gjithë vlerën.

  • Internet i shpejtë, i sigurtë, pa kufizim në download deri në 24 Mbps dhe pa ndërprerje
  • Modem Dhuratë
  • Instalimi Dhuratë
  • Linjë telefoni Falas
  • Suport i dedikuar 24 / 7 ditë të javës
  • Aktivizimi i shërbimit brenda ditës
  • Adresë E-maili Falas

 

PAKETA STANDARD PREMIUM SUPREME EXTRA SUPREME
Download 6 Mbps
6Mbps
10 Mbps
10Mbps
12 Mbps
12Mbps
24 Mbps
24Mbps
IP 1 IP Dinamike 1 IP Dinamike 1 IP Dinamike 1 IP Dinamike
Modem i thjeshtë 0 Lekë 0 Lekë 0 Lekë 0 Lekë
Modem Wifi 0 Lekë 0 Lekë 0 Lekë 0 Lekë
Pagesa për
1 muaj
1.490 Lekë 1.690 Lekë 1.890 Lekë 2.490 Lekë
Tarifë regjistrimi 0 Lekë 0 Lekë 0 Lekë 0 Lekë
Tarifë regjistrimi Bli tani Bli tani Bli tani Bli tani