Oferta në Korçë

kombinuar-vore.jpg

Oferta në Korce

SUPER OFERTË

Internet me shpejtësi deri në 24 Mbps dhe 120 kanale My Tring IPTV.

Dekoder IPTV dhe modem WIFI Dhuratë.

 • Internet i shpejtë, i sigurtë, pa kufizim në download deri në 24 Mbps dhe pa ndërprerje
 • Modem Dhuratë
 • Instalimi Dhuratë
 • Linjë telefoni Falas
 • Suport i dedikuar 24 / 7 ditë të javës
 • Aktivizimi i shërbimit brenda ditës
 • Adresë E-maili Falas

Shënime

 • Deri në 120 kanale televizive
 • Premierat ekskluzive të kinemasë
 • Thellësia e dokumentarëve dhe zbulimeve
 • Kanalet lifestyle më të ndjekurat në vend
 • Emisionet ekskluzive shqiptare
 • Kanalet edukative për fëmijë

Kontakte

Korça Shop

Adresa: Lagjia 12, Blv. Gjergj Kastrioti, pranë Bankës Kombëtare Tregtare, Korçë

Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Tel: +35544800481

PAKETA STANDARD CLASSIC PREMIUM SUPREME EXTRA SUPREME
Download 6 Mbps
4Mbps
6 Mbps
6Mbps
10 Mbps
8Mbps
12 Mbps
10Mbps
24 Mbps
10Mbps
Kanale My Tring IPTV 60 kanale 120 kanale 120 kanale 120 kanale 120 kanale
Linjë telefoni falas falas falas falas falas
Modem Wifi Dhuratë Dhuratë Dhuratë Dhuratë Dhuratë
Dekoder My Tring IPTV Dhuratë Dhuratë Dhuratë Dhuratë Dhuratë
Pagesa për
1 muaj
1.690 Lekë 1.990 Lekë 2.490 Lekë 2.990 Lekë 3.490 Lekë