Oferta në Tiranë

internet-super-oferte

Oferta në Tiranë

SUPER OFERTË

Internet me shpejtësi deri në 24 Mbps dhe 120 kanale My Tring IPTV.

Dekoder IPTV dhe modem WIFI Dhuratë.

 • Internet i shpejtë, i sigurtë, pa kufizim në download deri në 24 Mbps dhe pa ndërprerje
 • Modem Dhuratë
 • Instalimi Dhuratë
 • Linjë telefoni Falas
 • Suport i dedikuar 24 / 7 ditë të javës
 • Aktivizimi i shërbimit brenda ditës
 • Adresë E-maili Falas

 

Shënime

 • Internet i shpejtë, i sigurtë dhe pa kufizim në download deri në 24 Mbps
 • Linjë telefoni FALAS
 • Pajtim mujor 0 lekë
 • Thirrjet brenda rrjetit Tring 0 lekë
 • Deri në 170 minuta FALAS me rrjetet kombëtare Dhuratë
 • Tarifim për sekondë, paguan vetëm për atë që flet
 • Shijo 120 kanale për çdo kategori, Kinema, Fëmije, Lifestyle, Dokumentarë, Sport & Për të rritur
 • Kanale dhe prodhime ekskluzive shqiptare
 • Kampionatet e futbollit më të ndjekur
 • Suport i dedikuar 24 / 7 ditë të javës
 • Aktivizimi i shërbimit brenda ditës

 

PAKETA BASIC STANDARD PREMIUM SUPREME EXTRA SUPREME
Download 6 Mbps
4Mbps
6 Mbps
6Mbps
10 Mbps
8Mbps
12 Mbps
10Mbps
24 Mbps
10Mbps
Kanale My Tring IPTV 60 kanale 100 kanale 100 kanale 100 kanale 100 kanale
Linjë telefoni falas falas falas falas falas
Modem Wifi Dhuratë Dhuratë Dhuratë Dhuratë Dhuratë
Dekoder My Tring IPTV Dhuratë Dhuratë Dhuratë Dhuratë Dhuratë
Pagesa për
1 muaj
1.690 Lekë 1.990 Lekë 2.490 Lekë 2.990 Lekë 3.490 Lekë