Kohë bisede dhuratë


Për çdo rimbushje që do të kryeni do të përfitoni kohë bisede dhuratë.

1000 lek +100 lek kohë bisede dhuratë
1500 lek +300 lek kohë bisede dhuratë
2000 lek +500 lek kohë bisede dhuratë
2500 lek +600 lek kohë bisede dhuratë
Ju Telefonojmë

Jeni të interesuar për Ofertat Tring?
Plotësoni të dhënat e mëposhtme dhe departamenti i shitjeve do t'ju kontaktojë
Falemiderit
Mesazhi u dergua me sukses!