studio-uefa

Kuzhina e Lindës

Recetat e librit më të shitur të kuzhinës, nga Linda Fishta, që tashmë i keni shfletuar mes duarsh, vijnë plot shije në kanalin Living. Mos humbisni "Kuzhina e Lindës" çdo të mërkurë dhe të premte në orën 18:30 në Living HD!