Do të përjetoni emocione të mëdhaÇdo natë përjetoni emocione të ndryshme para ekranit së bashku me familjen tuaj.  6 kanale, mbi 2.500 filma çdo vit, me kryeveprat televizive më të mira të të gjitha kohërave, për tu shijuar para ekranit Tring. Cilësia që ju kërkoni vjen tek ju me kanalet Tring Super, Tring Comedy, Tring Action, Tring Fantasy, Tring Life dhe Tring Shqip.