MAGJIA E FESTAVE TË FUNDVITIT VJEN ME NJË SUPER OFERTE PËR KLIENTËT E PLATFORMËS SATELITORE DHE MY TRING IPTV OFERTË E LIMITUAR DERI MË 15 JANAR
Oferte per klientet e rinj


Dekoder Satelitor
8.900 lekeKarte Smart
1.000 lekeAbonim 3 mujor Satelitor
Dhuratë


Bli tani!

Abonim 12 mujor Satelitor
19.900 lekeKarte Smart
Dhurate
Dekoder Satelitor
Dhurate

Bli tani!

Abonim
12 mujor My Tring IPTV
19.900 leke
Dekoder My Tring IPTV
Dhurate

Bli tani!
Oferte per klientet ekzistues

Abonim 3 mujor Satelitor

5.590 leke

3.900 leke
Bli tani!

Abonim 12 mujor Satelitor

19.900 leke

13.900 leke
Bli tani!

Abonim 12 mujor My Tring IPTV

19.900 leke

13.900 leke
Bli tani!

Dëshironi më shumë informacion? Ju telefonojmë menjëherë


Pranoj të informohem mbi ofertën dhe autorizoj përdorimin e të dhënave të mia për t'u kontaktuar dhe për të marrë informacion rreth produktit të përzgjedhur apo rreth produkteve te tjerë alternativ.

Kjo fushë është e detyruar