Tring njofton se është prezent me sinjalin Tokësor në qytetet Durrës, Korcë, Pogradec, Bilisht, Elbasan, Berat dhe Krujë.

Për të parë kanalet e platformës Tring dhe kanalet kombëtare free pas dates 8 janar, pajisuni me dekoder Tokësor T2 duke përfituar nga oferta: Aparat tokësor DVB- T2 nga 6,900 lekë në 3,500 lekë. Të gjithë klientet e rinj përfitojnë Dhuratë Kartën Smart dhe 1 muaj abonim në Platformën Tokësore.

Për të garantuar qëndrueshmëri të sinjalit, shikuesit luten të orientojnë antenat e tyre sipas udhëzimeve më poshtë:

  • Për qytetin Durrës dhe rrethinat si Sukth, Shijak, etj antenat duhen drejtuar drejt kodrave mbi fshatin "Kallm" ose ndryshe "Marina".
  • Shikuesit në Korçë dhe rrethinat e saj duhet të drejtojnë antenat në drejtim të Malit Moravë (Çardhakë), kurse shikuesit në Pogradec dhe rrethinat e tij të drejtojnë antenat në drejtim të Tushemishtit (Kodrës sipër Tushemishtit). Në të dy këto qytete do të transmetohet në kanalin 21 me frekuence 474 MHz
  • Të gjithë teleshikuesit në Berat, Kuçovë, Ura Vajgurore, Poliçan dhe fshatrat përreth tyre të pozicionojnë antenat e tyre në drejtim të malit të Goricës. Tring transmeton programet e tij në kanalin 24 UHF, me frekuencë 498 MHZ.
  • Shikuesit në Elbasan duhet të pozicionojnë antenat në drejtim të Majës së Petreshës.
  • Shikuesit në Krujë duhet të drejtojnë antenat nga Mali i Ishmit.

Shikoni hartën e mbulimit me sinjal tokësor


Të gjithë klientët në platformën Tokësore Tring do të ndjekin kanalet si mëposhtë:

 
 

Kinema

 

Sport

 

Jotematike

 
 

Dokumentarë

 

Lifestyle

 

Seriale

 
 

Fëmijë

 

Lajme

 

Muzikë

 
 
 

Adult 

Së bashku me kanalet Tring ju mund të shihni falas të gjithë kanalet kombëtare si më poshtë: