Platforma dixhitale Tring tani mbulon me sinjal HD qytetin e Beratit, Kuçovës, Urën Vajgurore, Poliçanin dhe fshatrat përreth tyre. Luten të gjithë teleshikuesit të drejtojne antenat e tyre ne drejtim të malit të Goricës. Tring transmeton programet e saj në kanalin 24 UHF, me frekuencë 498 MHZ.

Të gjithë klientët në platformën Tokësore Tring do të ndjekin kanalet si mëposhtë:

 
 

Kinema

 

Sport

 

Jotematike

 
 

Dokumentarë

 

Lifestyle

 

Seriale

 
 

Fëmijë

 

Lajme

 

Muzikë

 
 
 

Adult 

Së bashku me kanalet Tring ju mund të shihni falas kanalet Free si mëposhtë: