SUPER OFERTË
për klientët e platformës satelitore
zbulo ofertën
Lexo më shumë
SHOW
Apartamenti 2XL
Çdo të mërkurë në Smile, ora 21:30
Lexo më shumë
Serial
Nusja nga Stambolli
Cdo te premte ora 21:00 ne Jolly HD
Lexo më shumë
Serial
Dhoma 309
E hënë - e premte, në Jolly HD dhe 3 Plus
Lexo më shumë
Serial
Trumcaku
Cdo te enjte ora 21:00 ne Jolly HD
Lexo më shumë
Serial
Flakë pasioni
E hënë - e premte, ora 21:00 në 3Plus
Lexo më shumë
Serial
Shumë dashuri
E hënë - e premte, ora 19:00 në 3Plus
Lexo më shumë
Serial
Përgjithmonë jotja
E hënë - e premte, ora 18:30 në 3Plus
Lexo më shumë
shine

Platformat

tok

PLATFORMA
Tokësore

Përjetoni adrenalinë me Platformën Tokësore.
Më shumë se 40 kanale, gjithçka në formatin
Mpeg 4

sat

PLATFORMA
Satelitore

Përjeto pasionin unik me Platformën Satelitore.
Më shumë se 50 kanale me më shumë cilësi
transmetimi

iptv

MY TRING
IPTV

Platforma interaktive që plotëson çdo dëshirë tuajën.
Shihni gjithҫka që ju dëshironi: kudo dhe kurdo
dhe në çdo pajisje!

PËRMBAJTJA

SERIALET NË TRING

BLI ONLINE

GUIDA TV