Zona e mbulimit

Zona e mbulimit tokësor

Platforma Tokësore Tring mundësohet në zonën Tiranë -Durrës dhe në Qarkun e Shkodrës. Shumë shpejt rrjeti i mbulimit me sinjal do të zgjerohet në të gjithë Shqipërinë.

Zona e mbulimit satelitor

Zona e mbulimit nga sateliti Eutelsat në Europë

Zona e mbulimit kabllor

Cable TV mund të shikohet në territorin e Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë.

Zona e mbulimit IPTV në Shqipëri

My Tring IPTV mund të shikohet kudo në territorin e Shqipërisë nëpërmjet internetit Satelitor Tring.

mbulimi iptv

manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual

Pyetje - Përgjigje
rreth Televizionit

Pyetje - Përgjigje
rreth Internetit

Pyetje - Përgjigje
rreth Telefonisë

Pyetje - Përgjigje
rreth shërbimeve Tring