INTERNET PA LIMIT

+ 1 MUAJ DHURATË

INTERNET PA LIMIT

Fluturo dhe eja në Tring për një komunikim më të lirë

Kaloni numrin tuaj në Tring dhe përfitoni tarifat më të lira. Tani mund të kursesh deri në 90% të faturës mujore!
Fluturo dhe eja në Tring për një komunikim më të lirë

Champions League

Champions League

Kampionatet ne Tring

Kampionatet ne Tring

Tring Online 24 orë në ditë

Tani mund të bëni abonimin tuaj të Tring dhe në internet.

Tring Online 24 orë në ditë

Ne ju japim zgjidhje!

Përkujdesuni që biznesi juaj të bëjë zgjedhjen e duhur

Paguaj 5 Muaj dhe përfitoni 1 Muaj shërbim interneti falas
Ne ju japim zgjidhje!

Tring Suport

Për të qenë më pranë jush dhe për t’ju ofruar një shërbim më të mirë dhe më cilësor Tring ka vënë në dispozicion një staf profesional
Tring Suport

Televizion

Tring Televizion nuk njeh kufij si në programacion, tematikë apo edhe prodhime që mbajnë logon e tij.

Detaje

Internet

Tring Internet është projektuar në mënyrë që familja juaj të lundrojë e qetë në internet dhe të shkarkojë pa limit.

Detaje

Telefoni

Tring Telefoni është një mënyrë e besueshme për tu lidhur me familjen dhe miqtë tuaj.

Detaje

Paketat e kombinuara

Internet i shpejtë, linjë telefoni pa kosto mujore dhe argëtim pa limit në të gjitha kanalet Tring.

Detaje

Zona e mbulimit

Super Ofertë
nga Tring

Internet 12 mbps, duke filluar nga 1200 lekë/muaj + 1 Muaj shërbim interneti Dhuratë

  • Internet i shpejtë, i sigurtë dhe pa kufizim në download
  • Suport i dedikuar 24 / 7
  • Aktivizim brenda ditës

Duke filluar nga:

1.200 Lekë/Muaj
Zbulo Ofertën

MY TRING IPTV
KUDO NË BOTË

Shiko gjithçka që dëshiron, në çdo kohë, kudo në botë dhe në çdo pajisje

  • Deri në 30 kanale Shqiptare dhe Kosovare
  • Deri në 70 kanale me filma & seriale, info, sport & fëmijë

Abonim 12 mujor:

199 Euro
Zbulo Paketat

MY TRING IPTV
TELEVIZIONI YT

  • Deri në 12 Mbps shpejtësi interneti
  • 3 Muaj dhuratë VOD
  • Linjë telefoni falas
  • Kosto instalimi dhuratë
Duke filluar nga:

1.900 Lekë/Muaj
Zbulo Ofertën
[+]
Cfare mendimi ke?