Internet

Oferta nr. 1

 • Linjë Telefoni Falas
 • Shpejtësia
 • IP Dinamike / Statike
 • Antivirus dhe Firewall
 • Adresë në Tring e-mail
 • Akses nga Website
 • Modem i thjeshtë
 • Modem Wifi
 • Pagesa per 1 muaj
 • Parapagim për 3 Muaj
  (+1 Muaj Falas)
 • Parapagim për 12 Muaj
  (+3 Muaj Falas)
2 Mbps
 • 2 Mbps
 • 1 IP Dinamike
 • E Perfshire
 • E Perfshire
 • 0 Lekë
 • 2000 Lekë
 • 1.200 Lekë
 • 1.200 Lekë
 • 1.200 Lekë
Paguaj
4 Mbps
 • 4 Mbps
 • 1 IP Dinamike
 • E Perfshire
 • E Perfshire
 • 0 Lekë
 • 2000 Lekë
 • 1.600 Lekë
 • 1.600 Lekë
 • 1.600 Lekë
Paguaj
6 Mbps
 • 6 Mbps
 • 1 IP Dinamike
 • E Perfshire
 • E Perfshire
 • 0 Lekë
 • 2000 Lekë
 • 2.000 Lekë
 • 2.000 Lekë
 • 2.000 Lekë
Paguaj
8 Mbps
 • 8 Mbps
 • 1 IP Dinamike
 • E Perfshire
 • E Perfshire
 • 0 Lekë
 • 2000 Lekë
 • 2.200 Lekë
 • 2.200 Lekë
 • 2.200 Lekë
Paguaj
10 Mbps
 • 10 Mbps
 • 1 IP Dinamike
 • E Perfshire
 • E Perfshire
 • 0 Lekë
 • 2000 Lekë
 • 2.500 Lekë
 • 2.500 Lekë
 • 2.500 Lekë
Paguaj
12 Mbps
 • 12 Mbps
 • 1 IP Dinamike
 • E Perfshire
 • E Perfshire
 • 0 Lekë
 • 2000 Lekë
 • 2.900 Lekë
 • 2.900 Lekë
 • 2.900 Lekë
PaguajOferta nr. 2

 • Linjë Telefoni Falas
 • Shpejtësia
 • IP Dinamike / Statike
 • Antivirus dhe Firewall
 • Adresë në Tring e-mail
 • Akses nga Website
 • Modem i thjeshtë
 • Modem Wifi
 • Cmimi /mujor
 • 6 Mbps 10 Mbps
 • 1 IP Dinamike
 • E Perfshire
 • E Perfshire
 • 0 Lekë
 • 2000 Lekë
 • 1.999 Lekë
Paguaj
 • 8 Mbps 12 Mbps
 • 1 IP Dinamike
 • E Perfshire
 • E Perfshire
 • 0 Lekë
 • 2000 Lekë
 • 2.200 Lekë
Paguaj

 • Internet i shpejtë, i sigurtë dhe pa kufizim në download
 • Instalim Falas
 • Suport i dedikuar 24 / 7 ditë të javës
 • Aktivizimi i shërbimit brenda ditë
 • Adresë Emaili Falas

Parapaguaj 3 muaj shërbim interneti dhe merr 1 muaj Internet Falas
Parapaguaj 12 muaj shërbim interneti dhe merr 3 muaj Internet Falas

 • Internet i shpejtë, i sigurtë dhe pa kufizim në download
 • Instalim Falas
 • Suport i dedikuar 24 / 7 ditë të javës
 • Aktivizimi i shërbimit brenda ditë
 • Adresë Emaili Falas
[+]
Cfare mendimi ke?