Oferta e My Tring IPTV Botë

 

My Tring IPTV tashmë mund të shijohet në çdo cep të botës duke ju mundësuar shikimin e një programacioni të larmishëm me paketën me 115 kanale + Uefa Champions League të përfshirë.


 
 
Dekoder My Tring IPTV
100 kanale
Multiscreen
On Demand
80 euro
Abonim 12 Mujor
100 kanale
Multiscreen
On Demand
143 euro
 
Ju Telefonojmë

Jeni të interesuar për Ofertat Tring?
Plotësoni të dhënat e mëposhtme dhe departamenti i shitjeve do t'ju kontaktojë
Falemiderit
Mesazhi u dergua me sukses!