Oferta e My Tring IPTV në rrjetin Tring

 

MERRE, PROVOJE, PASTAJ VENDOS

Tring vjen me një super ofertë! Shijoni magjinë e 120 kanaleve për të gjithë familjen si dhe përjetoni shpejtësinë e internetin deri në 24 Mbps duke filluar nga 1,690 lekë/muaj. Dekoderi IPTV, modem dhe instalimi dhuratë.

Jo vetëm kaq, tashmë vendosni ju nëse do të mbani shërbimin e My Tring IPTV pasi ta keni provuar atë për 1 muaj. Nëse mbeteni të kënaqur, ne ju urojmë mirëseardhjen në Tring. Në të kundërt, ju rimbursojmë të gjithë vlerën.

Me My Tring IPTV, ju do të shijoni kënaqësinë e televizionit me një programacion të larmishëm për çdo kategori: Kinema, Femijë, Lifestyle, Dokumentarë, Sport & Adult.  Ndiqni eventin futbollistik më prestigjoz në Europe, UEFA Champions League & 4 kampionate të tjera sportive. Vetëm My Tring IPTV ju sjell një videotekë të pasur eventesh në shtëpinë tuaj si dhe plot shërbime të tjera:

- VOD: Vendosni ju çfarë do të shihni në ekran.
- Multiscreen: Shihni programin tuaj në disa ekrane: televizor, kompjuter, iPad dhe telefon.
- DVR: Regjistroni programe dhe evente për t’i pare atëherë kur ju dëshironi.
- EPG: Merrni informacion të përditesuar mbi përmbajtjen e programeve që transmetohen dhe atyre në vijim.
- Bllokimi i kanaleve: Bllokoni kanalet e padëshiruara.
- Lista e të preferuarave: Krijoni një listë me kanalet që ju pëlqejnë.
- Rrjeti Ndalo Live: Caktoni ju pauzat ndërmjet eventeve.


 
 
Abonim
Dekoder IPTV Dhuratë
Modem Wifi Dhuratë
Instalim falas
60 kanale
1.690 lekë/muaj
 
Abonim
Dekoder IPTV Dhuratë
Modem Wifi Dhuratë
Instalim falas
120 kanale
1.990 lekë/muaj
 
Abonim
Dekoder IPTV Dhuratë
Modem Wifi Dhuratë
Instalim falas
120 kanale
2.490 lekë/muaj
 
Abonim
Dekoder IPTV Dhuratë
Modem Wifi Dhuratë
Instalim falas
120 kanale
2.990 lekë/muaj
 
Abonim
Dekoder IPTV Dhuratë
Modem Wifi Dhuratë
Instalim falas
120 kanale
3.490 lekë/muaj