Kulturë

«Viktoria», cila është e vërteta që fshihet pas ngjyrës së syve të akt…

24-03-2018

Seriali “Viktoria” i cili transmetohet në kanalin Tring History në Tring, është një dramë televizive ku shfaqet jeta e mbretereshës Viktoria që nga ngjitja në fron në moshën 18 vjecare...

Kulturë

“Daily Mail” reportazh për Shqipërinë, në fokus Gjirokastra

17-01-2017

“Daily Mail “ka publikuar një reportazh të Thomas W. Hodgkinson që ka vizituar jugun e Shqipërisë dhe ka qëndruar në Gjirokastër. Kjo duket që në titullin “Pamje e bukur, njerëz simpatikë...