Një e vrarë, 4 të dyshuar ! Vetëm 2% e njerëzve mund të zgjidhin misterin/FotoGFY

Loja e mëposhtme që është bërë virale në rrjet, tregon se sa mënyra të ndryshme ka për të analizuar një situatë. Trupi i një gruaje gjendet i shtrirë ne tualet dhe ajo që duhet të bëni ju është të gjeni vrasësin. Komentoni përgjigjien tuaj. 

OALCQuZLe7pCcQQVkkUtivFeHoL LqxvaE5tTx9MK 4

Klikoni per pergjigjen e sakte!