Një tjetër aktor turk pritet të bëhet shumë shpejt baba

kiajnf

Nuk është vetëm Ozcan Deniz në pritje të fëmijës së tij të parë.

Edhe Kivanc Tatlitug do të bëhet së shpejti baba. Bashkëshortja e tij Basak Dizer siç raportohet në media është 2.5 muajshe shtatzënë dhe çifti është në pritje të fëmijës së parë pas 1 viti martese. Ata e ka mbajtur sekret këtë lajm deri më tani pasi donin që të ishin sa më të qetë dhe që shtatzënia e stilistes të shkonte sa më mbarë. Me siguri ardhja në jetë e femijës sëaktorit simpatik Kivanc Tatlitug do të pushtojë faqet e lajmeve roze, por deri atëherë do të jemi duke vëzhguar paraqitjen e Basak dhe përgatitjet e Kivanc.

kivanc tatlitug ile esi basak dizer kimdir 6641832