Cili është seriali më i kërkuar për vitin 2017 në rrjetet sociale? Kompania turke jep përgjigjen!

serisdifhdk

Kanë qenë të shumtë serialet që janë trasmetuar gjatë këtij viti në Turqi. Disa prej tyre janë sjellë paralelisht edhe për publikun shqiptar. Somera, një qendër kërkimore e rrjeteve sociale ka vlerësuar se "Dashuri me Qira" është seriali më i kërkuar në internet. Ky serial erdhi ekskluzivisht për publikun shqiptar nëpërmjet platformës Tring dhe menjëherë u kthye një nga më të pëlqyerit në vend.

1123415 0 q80

Të tjerë seriale që janë pjesë e kësaj liste janë "Diriliş Ertuğrul", "Kalp Atisi", "Vatanim Sensin" etj.

o ses turkiy 012717XO

o ses turkiy 012717OZ

o ses turkiy 012718IJ