Ja cilat janë dy këngët më të dëgjuara shqiptare!

erw44

 

Këngët shqip më të dëgjuara vazhdojnë të jenë “Bon bon” dhe “Të ka lali shpirt”, të cilat janë klikuar miliona herë.

“Bon bon” nga Era Istrefi renditet e para duke arritur plot 333,396,291 klikime.

Kënga e dytë më e dëgjuar është “Të ka lali shpirt” e kënduar nga Silva Gunbardhi ft. Mandi ft. Dafi, e cila është dëgjuar 255,818,032 herë.

Të dy hitet shqiptare, e para nga Kosova dhe e dyta nga Shqipëria, kanë kaluar kufijtë kombëtar, duke u bërë këngë të dëgjuara në mbarë botën.