sinem1

Bëhet fjalë për në film komedi i cili do të transmetohet në Turqi gjatë kësaj vere. Ai titullohet “Yeni Ask” dhe aktori kryesore është zgjedhur Bygra Gylsoi.

Bygra Gylsoi

Në krah të tij fillimisht u zgjodh Sinem Kobal, bashkëshoertja e aktorit Kenan Imirzalioglu por Sinem pasi lexoi skanarin ka refuzuar rolin.

sinem kobal and kenan imir

Konkretisht nuk dihet arsyeja! Ka nga ata që thonë se aktores nuk i pëlqeu roli dhe nuk ju duk i përshtatshëm për të. Burime të tjera shprehen se Sinan ka zgjedhur të zgjasë edhe pak shkëputjen e saj ngs aktrimi.

daisyekinholid

Megjithatë, planet për realizimin e filmit “Yeni ask” nuk ranë poshtë. Në vend të Sinem u zgjodh aktorja Ozge Ozpirinci.

large