Përshkrimi

Olvido Perez është një grua modeste dhe fisnike e cila jeton me gjyshin e saj, me kusherinjtë Martita dhe Chuy si dhe tezen Eufresia. Jeta e saj ndryshon krejtësisht kur takon arkitektin e suksesshëm Diego Rivas Santander pas një aksidenti me avion. Diego humbet shikimin dhe memorien, dhe me kalimin e kohes dashurohet me vajzën që kujdeset për të. Nderkohë, e fejuara e Diegos, Iran Hernandez, vendos të anulojë martesen e saj pasi të gjithë mendojnë se Diego ka vdekur. Një aksident në shtepinë e Olvidos, bën që Diegos t’i rikthehet kujtesa dhe ai largohet drejt qytetit të tij për të takuar Iran, por e gjen atë, të martuar me vëllain e tij, Rodrigon. Olvido, me zemer të thyer, vendos që të shkojë pas Diegos e të rifitojë dashurinë edhe pse ai nuk e ka parë kurrë atë.

"Përgjithmonë jotja", nga e hëna në të premte, ora 18:30 në 3 plus


Parashikimet e episodeve

EPISODI 109

26-04-2018

EPISODI 109

Olvidoja ndihet e mbrojtur dhe e dashur nga Davidi dhe i kërkon të martohen sapo të...

më shumë

EPISODI 108

25-04-2018

EPISODI 108

Dr. Vijanueva njofton Davidin se Olvidoja mund të presë vizita nga njerëzit e af&eu...

më shumë

EPISODI 107

24-04-2018

EPISODI 107

Soraja kupton se Irana për të është si një minierë ari.  Diego ...

më shumë

EPISODI 106

23-04-2018

EPISODI 106

Diego do të kërcënojë Iranën dhe bashkëpunëtorët e saj duk...

më shumë

EPISODI 105

20-04-2018

EPISODI 105

Stefano gëzohet kur e sheh Olvidon mendërisht të trazuar, gjë që i jep li...

më shumë

EPISODI 104

19-04-2018

EPISODI 104

Infermiere Soraja lejon Davidin të takojë Olvidon, gruaja ambicioze e di se ai ësht...

më shumë

EPISODI 103

18-04-2018

EPISODI 103

Irana i kërkon Rakelës adresën e klinikës ku është shtruar Olvidoja ...

më shumë

EPISODI 102

17-04-2018

EPISODI 102

Olvido kërkon të birin në klinikën psikiatrike dhe sa herë shikon Diegon...

më shumë

EPISODI 101

16-04-2018

EPISODI 101

Irana zemërohet kur merr vesh se Olvidoja, rivalja e saj, është gjallë, që...

më shumë

EPISODI 100

13-04-2018

EPISODI 100

Luvia flet me Rodrigon nga celulari i Diegos për t’i thënë se ky i fundit &eu...

më shumë

EPISODI 99

12-04-2018

EPISODI 99

Nelsoni është pothuajse gati ta heqë qafe Olvidon dhe të fshijë çd...

më shumë

EPISODI 98

11-04-2018

EPISODI 98

Falë prokurës ligjore, avokati Kansiano bëhet gati të marrë në kontr...

më shumë

EPISODI 97

10-04-2018

EPISODI 97

Olvido shikon Diegon të kërkojë ndihmë, por mendja e saj është e tur...

më shumë

EPISODI 96

07-04-2018

EPISODI 96

Vanesa dhe Çajo dalin nga spitali. Në vilë, Esperanca dhe Rodrigo përpiqen t...

më shumë

EPISODI 95

06-04-2018

EPISODI 95

Hakmarrja e Iranës po afron. Një natë të vonë, bashkë me Nelsonin sh...

më shumë

EPISODI 94

05-04-2018

EPISODI 94

Jaguari e gjen Olvidon, por  s’mund të bëjë asgjë kundër saj p...

më shumë

EPISODI 93

04-04-2018

EPISODI 93

Olvido zgjohet në kasollen e shërueses. Rufina dhe Liça presin në ankth rezu...

më shumë

EPISODI 92

03-04-2018

EPISODI 92

Angustia përpiqet të ndalojë transplantin e së bijës. Ndërkohë...

më shumë
  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Fotogaleri

EPISODI 3

28-11-2017

EPISODI 3

Në rezidencën përrallore në Akapulko, Angustia ka vënë në zbati... më shumë