Rreth Tring
Lexo më shumë
Do t'ju surprizojmë si kurrë më parë
Lexo më shumë

Rreth Tring

Fillimet e Tring startojnë që në vitin 2006 me themelimin e Albanian Satellite Communications, një kompani private me zyra qëndrore në Tiranë. Ajo është ofruesi kryesor për Hi-Speed Internet, shërbimet e telefonisë dhe Dixhital TV, për klientët familjarë dhe biznese në Shqipëri.

më shumë

Misioni ynë

Të ndërtojmë një marrëdhënie afatgjatë dhe të qëndrueshme me të gjithë klientët tanë duke iu ofruar një eksperiencë unike në:

 

 • Cilësinë e shërbimit
 • Kujdesit ndaj klientit
më shumë

Brandi

Brandi Tring është një konfigurim i thjeshtë dhe simbolik që përbëhet nga dy rrathë që bashkohen në formë elipsi. Shenjat e tjera dalluese, flluska dhe shiriti- përfaqësojnë epokën dixhitale, flluska si simbol i komunikimit dhe shiriti që përsëritet simbol i projeksionit në ekran.

më shumë

Teknologjia

Kompania Tring i është përshtatur zhvillimeve të vrullshme të rajonit dhe më gjerë duke investuar ne teknologjinë më të fundit HD. Tashmë Tring ka kaluar të dyja platformat e saj në formatin MPEG-4. Kjo nënkupton më shumë kanale dhe më shumë cilësi transmetimi.

më shumë

Karriera në Tring

Dëshironi të kontribuoni në suksesin e Tring? Jeni i motivuar për sfida të mëdha, i dedikuar dhe ambicioz për të pasur një karrierë? Dëshironi të jeni pjesë e Tring?

më shumë

Përgjegjësia sociale

Përgjegjësia Sociale është shumë e rëndësishme për Tring. Ajo është pjesë e kulturës së korporatës tonë prandaj dhe Tring ka mbështetur projektin ‘’Go Green’’. Ne jemi një kompani me përgegjësi sosciale, e vëmendshme ndaj komunitetit ku jeton dhe vepron.

më shumë

Press Room

Tring, brandi i regjistruar i Albanian Satellite Communications shpk, kompania me standarte të çerte…

26-01-2017

Tring, brandi i regjistruar i Albanian Satellite Communications shpk, kompania me standarte të çertefikuara Pas një vlerësimi serioz dhe profesional të të gjitha kategorive të cilësisë, Tring, brandi...

më shumë

Starton transmetimin në Living HD spaktakli i modës

27-06-2016

Platforma Tring tashmë sjell në Shqipëri formatin e njohur ndërkombëtar Shopping Night pas suksesit në vende si Anglia, Spanja dhe Italia. Ky reality mode starton në...

më shumë

Tring merr pjesë në panairin

27-06-2016

Forumi i 7-të Shqiptar i Telekomunikacionit InfoCom këtë vit u mbajt për 2 ditë, me datë 24 – 25 Maj 2016 pranë Hotel Tirana International. Ky forum kishte n&e...

më shumë

Partneriteti sjell shërbimin e ri Mobile TV

17-10-2015

Partneriteti Tring – Telekom sjell shërbimin e ri Mobile TV 16 Tetor 2015 – Finalizohet partneriteti ndërmjet kompanisë televiziv Tring  dhe operatorit të telefon...

më shumë

Do t’iu surprizojmë si kurrë më parë

03-07-2015

Liga e Kampionëve tashmë e ka gjetur shtëpinë e saj! Platforma Tring blen ekskluzivitetin për eventin më të madh futbollistik Uefa Champions League për 3 sezone rresht 2015-2018. Emocione live, dri...

më shumë

Kujdes nga platformat pirate

10-03-2015

Tring njofton të gjithë klientët se një sërë platformash në treg piratojnë në mënyrë të paligjshme dhe evazive kanalet dhe programet e TRING...

më shumë

Se shpejti ne Tring Shopping Queens

20-02-2015

Tring Digital ka blerë ekskluzivisht të drejtat televizive për realizimin e formatit hit, daily makeover “Shopping Monsters” nga kompania Global Agency format ky i shitur ...

më shumë

Tring Communications lanҫon produktin IPTV

16-06-2014

Mars 2014- Kompania Tring Communications lanҫon në treg produktin IPTV, një produkt i teknologjisë më të fundit, një risi e hedhur për herë të parë n&...

më shumë

Platforma Satelitore Tring kalon në formatin MPEG-4

14-06-2014

10 Prill 2014-Platforma dixhitale Tring me datë 10 Prill ka bere kalimin e suksesshëm të Platformës Satelitore në formatin MPEG-4. Tring është praktikisht e vetmja ...

më shumë

Tring TV hedh në treg produktin më të ri, IPTV

14-06-2014

Mars 2014- Tring Tv sjell ekskluzivisht për tregun shqiptar shërbimin më të ri që ofrohet në tregun e telekomunikacionit, IPTV. Në bashkëpunim edhe me Albteleco...

më shumë
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
kompanite-albbeton-small.pngkompanite-botimet-small.pngkompanite-conad-small.pngkompanite-concordsmall.pngkompanite-edilal-small.pngkompanite-ford-small.pngkompanite-galeria-small.pngkompanite-kristal-small.pngkompanite-living-small.pngkompanite-restorant-small.pngkompanite-tring-small.pngkompanite-vizion-small.png