Karriera në Tring

careers big

Dëshironi të kontribuoni në suksesin e Tring? Jeni i motivuar për sfida të mëdha, i dedikuar dhe ambicioz për të pasur një karrierë? Dëshironi të jeni pjesë e Tring?

Ne ju sigurojmë se Tring është një vend ku ju mund të realizoni objektivat tuaja për të bërë karrierë. Ne i vlerësojmë punonjësit tanë dhe i bëjmë ata të ndjehen më shumë se profesionale. Ne kërkojmë dhe stimulojmë ata që duan të ecin përpara, që kërkojnë inovacionin dhe që nuk ndalen së kërkuari. Vetëm kështu pretendojmë të arrijmë objektiva  gjithmonë e më ambicioze dhe të garantojmë cilësinë maksimale për abonentët tanë.

 Pozicione vakante:

- Perfaqesues Shitjesh ne Tirane

- Business Sales Key Account

- Interconnection and Business key account Manager

- Quality and Process Specialist

- Administrative Assistant

- NMC Engineer

- Përfaqësues shitjesh

- Data Networks Engineer

- Network Monitoring Center Engineer

- Teknik Instalimi dhe Suporti në Tiranë dhe Fier

- Billing Engineer

- Access Networks Engineer