Njoftime për shtyp

Tring, brandi i regjistruar i Albanian Satellite Communications shpk, kompania me standarte të çertefikuara

26-01-2017

Tring, brandi i regjistruar i Albanian Satellite Communications shpk, kompania me standarte të çertefikuara Pas një vlerësimi serioz dhe profesional të të gjitha kategorive të cilësisë, Tring, brandi i regjistruar i... më shumë

Starton transmetimin në Living HD spaktakli i modës

27-06-2016

Platforma Tring tashmë sjell në Shqipëri formatin e njohur ndërkombëtar Shopping Night pas suksesit në vende si Anglia, Spanja dhe Italia. Ky reality mode starton në datën 22 qershor në... më shumë

Tring merr pjesë në panairin

27-06-2016

Forumi i 7-të Shqiptar i Telekomunikacionit InfoCom këtë vit u mbajt për 2 ditë, me datë 24 – 25 Maj 2016 pranë Hotel Tirana International. Ky forum kishte në fokus... më shumë

Partneriteti sjell shërbimin e ri Mobile TV

17-10-2015

Partneriteti Tring – Telekom sjell shërbimin e ri Mobile TV 16 Tetor 2015 – Finalizohet partneriteti ndërmjet kompanisë televiziv Tring  dhe operatorit të telefonisë mobile Telekom Albania      Marrëveshja e partneritetit midis dy... më shumë

Do t’iu surprizojmë si kurrë më parë

03-07-2015

Liga e Kampionëve tashmë e ka gjetur shtëpinë e saj! Platforma Tring blen ekskluzivitetin për eventin më të madh futbollistik Uefa Champions League për 3 sezone rresht 2015-2018. Emocione live, drithërima... më shumë

Kujdes nga platformat pirate

10-03-2015

Tring njofton të gjithë klientët se një sërë platformash në treg piratojnë në mënyrë të paligjshme dhe evazive kanalet dhe programet e TRING. Përdorimi PA TË DREJTA i kanaleve dhe... më shumë

Se shpejti ne Tring Shopping Queens

20-02-2015

Tring Digital ka blerë ekskluzivisht të drejtat televizive për realizimin e formatit hit, daily makeover “Shopping Monsters” nga kompania Global Agency format ky i shitur në 13 vende të botës. Tring... më shumë

Tring Communications lanҫon produktin IPTV

16-06-2014

Mars 2014- Kompania Tring Communications lanҫon në treg produktin IPTV, një produkt i teknologjisë më të fundit, një risi e hedhur për herë të parë në tregun shqipëtar. Me rastin e... më shumë

Platforma Satelitore Tring kalon në formatin MPEG-4

14-06-2014

10 Prill 2014-Platforma dixhitale Tring me datë 10 Prill ka bere kalimin e suksesshëm të Platformës Satelitore në formatin MPEG-4. Tring është praktikisht e vetmja platformë televizive dixhitale shqiptare... më shumë

Tring TV hedh në treg produktin më të ri, IPTV

14-06-2014

Mars 2014- Tring Tv sjell ekskluzivisht për tregun shqiptar shërbimin më të ri që ofrohet në tregun e telekomunikacionit, IPTV. Në bashkëpunim edhe me Albtelecom, Tring Dixhital mundëson aksesin në... më shumë

Një darkë bamirësie në errësirë

27-01-2014

Fondacioni Vodafone Albania, me kontributin e pjesëmarrjen e bizneseve, sjell një iniciative unike bamirësie në ndihmë të personave të verbërTë lexosh një mesazh në telefon apo në kompjuter në gjuhën... më shumë

Kodi i etikes per Internet te sigurte

07-02-2013

Tring Communications, nenshkruan marreveshjen per internet me te sigurte per femijet tane. Me iniciative te Ministrit për Inovacionin dhe Teknologjinë e Informacionit e të Komunikimit, u zhvillua me dt. 7... më shumë

Tring merr çmimin e ekselencës

20-11-2011

Kompania Tring Communications është vlerësuar kështu me çmimin e ekselencës ne dhënien e tre shërbimeve ne një linje te vetme. Ky çmim prestigjioz i është akorduar Tring Communications ne forumin... më shumë

Tring rrit kapacitetet per internetin

02-01-2011

Ne kuader te Projektit "Interneti Satelitor per komunat dhe bashkite e vendit", kompania jone organizoi me date 20 Tetor 2009, ne ambjentet e Hotel Mondial ne Tirane, Seminarin Trajnues me... më shumë

Njoftim mbi filtrimin e trafikut te internetit

24-12-2010

Njoftim për të gjithë klientët e Tring Communications mbi marrjen e masave teknike për filtrimin e trafikut të internetit për ndalimin e fenomenit "Marrës satelitor, tokësor apo dixhital kabllor të... më shumë

Tring signs a collaboration agreement

01-12-2010

Press Release Albanian operator Tring Communications signs a collaboration agreement with PTK for: Interconnection for telephony traffic, interconnection agreement for IP transit in Frankfurt and collaboration in network expansion with... më shumë

Tring distributor zyrtar i Eutelsat

30-11-2009

Tring Communications vjen me një risi në tregun shqiptar duke lidhur njerëzit me njëri tjetrin, pavarësisht vendit ku ata ndodhen. Të gjithë klientët e Tring Communications do të përfitojnë me... më shumë

Tring Communications sjell ne Shqiperi Triple Play

25-11-2009

Para një viti Tring Communications filloi udhëtimin e saj me vizionin për të ofruar shërbime të reja, ekonomike dhe të një cilësie shumë të lartë telekomunikacioni dhe argëtimi. Duke mbajtur... më shumë

Mbi zhvillimin e Seminarit Trajnues

25-11-2009

Tring Communications, duke synuar gjithmonë kenaqësine e klientëve dhe duke u përkushtuar për të ofruar shërbimin më të mirë të Internetit, Telefonisë në vend, është duke punuar në mënyrë të... më shumë

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Prev Next