Përshkrimi

Mia, është një vajzë me ëndrra të mëdha, e cila bie në dashuri me Leonardo Lombardo, njeri i rezervuar i cili nuk i tregon ndjenjat e tij. Brenda pak orësh, ajo humbi punën si kuzhiniere, shtëpinë dhe nënën e saj, duke ndryshuar në mënyrë të pakthyeshme jetën e saj dhe atë të dy motrave. Vajzat kanë karaktere dhe aspirata të ndryshme, por të treja janë rritur nën mbrojtjen e Don Oscar, kreu i familjes Lombardo, për të cilin nëna e tyre, Francisca, kishte punuar.

Nga e hëna në të premte, ora 19:00 në 3Plus!


Parashikimet e episodeve

EPISODI 10

23-11-2017

EPISODI 10

Gjatë ballos së organizuar nga fondacioni për mbrojtjen e femrave të dhunuara...

më shumë

EPISODI 9

22-11-2017

EPISODI 9

Mia dhe Mari ia mbathin nga rezidenca Roldan që shërbimet sociale të mos u marrin N...

më shumë

EPISODI 8

21-11-2017

EPISODI 8

Reneja inatoset keq me babanë e tij, Brunon.Mari e këshillon Mian që t`i tregoj&eum...

më shumë

EPISODI 7

20-11-2017

EPISODI 7

Oriana stis një plan kundër Mias e cila përfundon në komisariatin e policis&eu...

më shumë

EPISODI 6

17-11-2017

EPISODI 6

Santana tenton të përdhunojë Mian. Altagrasia paralajmëron Orianën se ...

më shumë

EPISODI 5

16-11-2017

EPISODI 5

Santana kërcënon Mian dhe të motrën. Tereza, me ndihmën e të v&eu...

më shumë

EPISODI 4

15-11-2017

EPISODI 4

Oriana zemërohet keq kur Alberto mbron Mian. E motra supozon se Mia ndien diçka p...

më shumë

EPISODI 3

14-11-2017

EPISODI 3

Gjendja shëndetësore e foshnjës Nensi përkeqësohet, ndaj Mia dhe Meri zhy...

më shumë

EPISODI 2

13-11-2017

EPISODI 2

Mia i shpëton jetën Albertos. Karolina rend që të njoftojë se Alberto &e...

më shumë

EPISODI 1

10-11-2017

EPISODI 1

Vdekja e Don Oskarit, ndryshimi i testamentit shkaktojnë zemëratë te familjarë...

më shumë
  • 1
  • 2
Prev Next

Video


Gossip

Error: No articles to display


Fotogaleri

Error: No articles to display