Account manager

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të arrijë objektivat e paracaktuara të shitjeve;
 • Të promovojë shërbimet e ofruara;
 • Të zhvillojë një marrëdhënie solide dhe besimi me klientët e kompanisë;
 • Të zgjerojë rrjetin e klientëve;
 • Të kuptojë nevojat dhe kërkesat e klientëve;
 • Negocion kontratata në emër të kompanisë;
 • Sigurohet që shërbimet e kërkuara nga klientët të përcillen në kohën e duhur;
 • Të krijojë marrëdhënie afatgjata me klientët;

 

Kualifikimi profesional: Diplomë universitare në marketing

 

Eksperienca profesionale: Të ketë mbi 3 vite eksperiencë

 

Aftësi profesionale:

 • Të ketë njohuri mbi shitjet dhe marketingun;
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe negocimi;
 • Të jetë i organizuar;
 • Të jetë i përgjegjshëm.

 

Të gjitha CV-tuaja mund t’i dergoni në adresën hr@tring.tv.
Vetëm kantidatët që plotësojnë kushtet, do të kontaktohen.