Advertising Sales Manager

Përshkrim përmbledhës i punës:

Përgjegjës për shitjen e hapësirave publicitare ndaj bizneseve dhe individëve. Identifikon klientët potencial, prezanton hapësirat si dhe mban llogaritë e klientëve.  

 

Detyrat dhe përgjegjësit:

 • Identifikon klientë potencial dhe ju ofron atyre hapësira publicitare;
 • U shpjegon klientëve potencial sesi hapësira specifike publicitare do i ndihmojnë ata për të promovuar produktet e tyre; 
 •  U ofron klientëve informacione rreth hapësirave ku përfshihen të dhëna si shikueshmëria si dhe të dhëna të tjera të rëndëisishme;
 • I ofron klientëve koston e përafërt të shërbimit;
 • Thekson benefitet e të blerit të hapësirës publicitare për të arritur tregun e synuar;
 • Shpjegon karakteristikat e hapësirave publicitare të disponueshme;
 • Studjon tregun në mënyrë që të identifikojë teknikat e reja të shitjes;
 • Ruan  kontaktet me klientët për t’i dhënë informacione rreth shërbimit apo për t’u ofruar hapësira të reja reklamuese;
 • Ndjek vendosjen e reklamave në mënyrë që të jenë në në përputhje me nevojat dhe preferencat e klientëve;

 

Edukimi:

Diplomë master në Marketing 

 

Përvojë:

2 – 3 vjet në Marketing

 

Aftësitë:

 • Aftësi të shkëlqyera ndërvepruese, organizative;
 • Njohës i shkëlqyer i gjuhës së shkruar dhe të folur;
 • Të ketë iniciativë;
 • Të jetë aktiv dhe të përcjellë frymë pozitive në dinamikën e grupit;
 • Të jetë njohës i mirë i Microsoft Office
 • Të jetë i vëmendshëm ndaj detajeve dhe të organizojë sa më mirë procesin e punës;
 • Aftësi të shkëlqyera në të folur dhe në të shkruar në anglisht.

 

Të gjitha CV-të tuaja mund t’i dërgjoni në adresën hr@tring.tv

Vetëm kandidatët të cilët i përmbushin kriteret do të kontaktohen.