Përshkrimi

Një fjalë e vetme mund të na e ndryshojë jetën kryekëput. Maurisio, një donzhuan i pashoq që adhuron jetën mondane, vendos të martohet me Miranda Ferbenksin, të bijën e një milioneri, në mënyrë që të sigurojë investime për kompaninë e tij në prag falimentimi. Planet i dështojnë, kur, në mes të dasmës, shfaqet një vajzë 7-vjeçare, që quhet Anifer dhe që thotë se është e bija. Mau, pasi vërteton përmes testit të ADN-së se është vërtet vajza e tij, vendos ta mbajë derisa të gjejë të ëmën. Si për ironi të fatit, ai drejton një kompani që prodhon e tregton lodra për fëmijë, por i ka zët fëmijët. Mes vështirësive të ndërmarrjes që po shkon drejt falimentimit, kërkimeve për të gjetur nënën e Aniferit dhe të papriturave të jetesës me një fëmijë, Maurisio njihet me Renenë dhe bie në dashuri me të. Nëse nuk i thërret mendjes në kohë, të lënë për dikë tjetër, ose të fut jeta në brazdë me pahir. Maurisio Lopez Garsa dhe pesë baballarë të tjerë, do të mësojnë se të qenit baba nuk është siç duket dhe se nuk ekziston një rregullore e shkruar për t’u bërë një baba me kohë të plotë.

"Baba me kohë të plotë", nga e hëna në të premte, ora 19:15 në 3Plus.

Ritransmetimi: E hënë – E premte ora 14:30 në 3Plus


Parashikimet e episodeve

EPISODI 13

16-11-2018

EPISODI 13

Me ndihmën e Rodrigos, komisarit që ndjek hetimin, Maurisio dhe Reneja arrijnë ta gje...

më shumë

EPISODI 12

15-11-2018

EPISODI 12

Maurisio e këshillon Aniferin që të shkojë me teton e saj murgeshë. Pasi ...

më shumë

EPISODI 11

14-11-2018

EPISODI 11

E vogla Anifer ka temperaturë të lartë dhe Maurisio mëson se vuan nga nja pato...

më shumë

EPISODI 10

12-11-2018

EPISODI 10

Murgesha njihet me Aniferin, ndërkohë që Maurisios i është prezantuar si ...

më shumë

EPISODI 9

12-11-2018

EPISODI 9

Tonjo dhe Neroni e paralajmërojnë Maurision se nuk e pret një jetë e qetë...

më shumë

EPISODI 8

08-11-2018

EPISODI 8

Rene ndihmon Maurision në ditën e parë që shkon të jetojë në sh...

më shumë

EPISODI 7

08-11-2018

EPISODI 7

Rene mëson se e kanë pushuar nga puna në “Logatoys”.Valentina pyet Horh...

më shumë

EPISODI 6

07-11-2018

EPISODI 6

Maurisio dhe Fabiani shkojnë diku për të gjetur nënën e Aniferit, por atj...

më shumë

EPISODI 5

06-11-2018

EPISODI 5

Maurisio mëson se Aniferi ka humbur. Reneja ndihmon Maurision për të gjetur të...

më shumë

EPISODI 4

05-11-2018

EPISODI 4

Rene zbulon se Maurisio nuk është martuar me zonjushën Ferbenks. Maurisio vendos ta...

më shumë

EPISODI 3

02-11-2018

EPISODI 3

Fabiani informon Maurision se Aniferi është vërtet vajza e tij. A do ta anulojë...

më shumë

EPISODI 2

31-10-2018

EPISODI 2

Martesa e Maurisios dhe Mirandës anulohet, pasi Aniferi thërret me të madhe “...

më shumë

EPISODI 1

31-10-2018

EPISODI 1

Maurisio, pronari i një fabrike që prodhon lodra për fëmijë, nuk heq dor&...

më shumë
  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Gossip

Rolet me të cilat Sebastian Rulli i «vod…

13-11-2018

Rolet me të cilat Sebastian Rulli i «vodhi» zemrën publikut shqiptar!

Sebastian Rulli është një ndër aktorët më të suksesshëm meks... më shumë

A e dini cila është aktorja me të cilin …

31-10-2018

A e dini cila është aktorja me të cilin ka qenë i martuar Sebastian Rulli para se të njihej me Angelique Boyer?

Sebastian Rulli është një nga aktorët më të njohur latinë. I fa... më shumë


Fotogaleri

Error: No articles to display