OFERTË
Partneri i duhur
për suksesin e biznesit tuaj
Lexo më shumë
SHËRBIME
Internet për bizneset
Zgjidhje për çdo biznes, pavarësisht madhësisë
Lexo më shumë
SHËRBIME
Telefoni për bizneset
Çmimet më konkurruese në treg
Lexo më shumë

Tring Internet

 

Interneti për bizneset nuk është vetëm lidhja në rrjet. Pavarësisht se çfarë biznesi jeni, i madh apo i vogël, pyetja që shtrohet nuk është: nëse duhet të kesh internet, por çfarë hapash të tjerë duhet të ndërmerrni pasi të jeni lidhur në rrjet.

më shumë

Tring Telefoni

 

Që komunikimi në biznesin tuaj të ketë cilësi të pakrahasueshme, të ofrojë garanci dhe veçori që mund të përshpejtojnë fitimet dhe të përmirësojnë performancën tuaj, Telefonia Tring Business ka përgjigjen e duhur per ju.

më shumë

Tring Sat

 

Tring është kompania e parë në Shqipëri që ofron shërbime satelitore dhe internet me shpejtësi të lartë duke instaluar Qendrën e vetme operacionale te shërbimeve satelitore, në Qendrën e re të të Dhënave në Tiranë.

më shumë

Tring IP - VPN

 

Tring VPN ju jep mundësinë e krijimit të një Rrjeti Privat për Biznesin tuaj ku përdorimi i shërbimeve të shumta si internet, intranet, telefoni, videokonferenca etj, mundësohen në një lidhje të vetme.

më shumë

Tring Hosting

 

Hostimi i faqes së internetit në Tring ofron zgjidhje të cilat janë efektive për sa i përket kostos për kompani të cilat dëshirojnë të krijojnë faqe interneti të ndërlikuara për biznes online (e-commerce) dhe kompani të reja.

më shumë

Suporti teknik Biznes

Mënyrat e kontaktit dhe të asistencës që Tring ju ofron janë të ndryshme, të thjeshta dhe profesionale.kontakt sms

Kontakt nëpërmjet SMS
Dërgoni SMS në numrin 0697040040
sms duhet të përmbajë

  1. Emri i kompanisë ose Emër Mbiemër si në kontratë
  2. Numrin tuaj të telefonit në të cilin dëshironi t’iu kontaktojmë

kontakt email

Kontakt nëpërmjet email-it
Dërgoni Email në adresën bsupport@corp.tring.al
email duhet të përmbajë

  1. Emër Mbiemër si në kontratën që ju keni me Tring ose Emri i kompanisë
  2. Numrin tuaj të telefonit në të cilin dëshironi t’iu kontaktojmë

kontakt tel

Kontakt nëpërmjet telefonit
Që të jemi më pranë jush në çdo moment, për çdo vërejte, sugjerim, apo problem ju mund të na kontaktoni çdo ditë në numrin e telefonit +355 44 800 000/3

kontakt fax

Kontakt nëpërmjet Fax
Dërgoni fax-in në numrin +355 44 800 001
fax-i duhet të përmbajë

  1. Emri i kompanisë ose Emër Mbiemër si në kontratë
  2. Numrin tuaj të telefonit në të cilin dëshironi t’iu kontaktojmë

kontakt agjent

Kontaktoni account manager-in me të cilin keni lidhur kontratën nëpërmjet numrit të tij të telefonit.