Përshkrimi

Heroina e kësaj historie dashurie është Dolores Karrero, të cilën të gjithë e njohin si Lola. Lola përballet që fëmijë me botën e vërtetë. Në moshën 11-vjeçare babai i saj vdes dhe ajo detyrohet të largohet nga qyteza ku jeton për në kryeqytetin e madh. Pas një kalvari të gjatë, ajo shkon në shtëpinë e tetos së saj, Marta Karreros, e cila është një grua mizore dhe që përfiton nga fakti se ajo është e vogël dhe naïve.

Kur Lola mendon se nuk ka më shpresa për të, Akili, plaku që e ka përndjekur gjithmonë, vdes dhe i lë një pasuri të madhe. Ajo shndërrohet në një milionere të vërtetë sa hap e mbyll sytë. Jeta e saj ndryshon katërcipërisht dhe vajza fillon të njohë një botë krejt të panjohur për të, plot me emocione të reja. Lola vendos të kthehet në Hornero, por tani me një pushtet aq të madh që s’e imagjinonte kurrë. Ajo rikthehet për të luftuar për dashurinë e jetës së saj, por edhe për të ndëshkuar ata që dikur nuk e ndihmuan.

Nga e hëna në të premte, ora 18:15 në 3 Plus.


Parashikimet e episodeve

Episodi 97

25-07-2016

Episodi 97

Në Horneros ndodh një shpërthim baruti që shkakton disa viktima dhe shumë...

më shumë

Episodi 96

25-07-2016

Episodi 96

Silvana dhe Prishila kanë frikë se mos Lorenca flet me Lolën dhe i tregon të v...

më shumë

Episodi 93

20-07-2016

Episodi 93

Teksa Marselo ndodhet i shtruar në spital në gjendje të rëndë, Prishila d...

më shumë

Episodi 92

19-07-2016

Episodi 92

Marselo shoqërohet në spital nga Lorenca dhe Naço. Lola pret me padurim Marselon ...

më shumë

Episodi 91

18-07-2016

Episodi 91

Marselo flet me Lolën dhe i propozon për martesë dhe Lola e pranon e lumtur. Ai i k...

më shumë

Episodi 82

04-07-2016

Episodi 82

Naço flet me Nikolasën, i kërkon ndjesë dhe i jep fjalën që s&rsq...

më shumë

Episodi 81

04-07-2016

Episodi 81

Të gjithë mendojnë se Lola dhe Fabiani janë të lidhur bashkë dhe do ...

më shumë

Episodi 79

30-06-2016

Episodi 79

\ Prishila fton Marselon që të dalin bashkë dhe ai pranon. Fabiani puth Lolën d...

më shumë

Episodi 78

29-06-2016

Episodi 78

Komisari i thotë Akilesit që Lola dhe Fabiani kanë shkuar me pushime. Të gjith...

më shumë

Episodi 61

13-06-2016

Episodi 61

Lola shkon në varreza te varri i të atit dhe takon Pablon. Ai e bind që të mos ikë dhe të mos e lë...

më shumë

Episodi 46

17-05-2016

Episodi 46

Huana dyshon se Prishila dhe Silvana donin të vidhnin sende me vlerë, por Marselo e kundërshton...

më shumë

Episodi 45

17-05-2016

Episodi 45

Silvana dhe Prishila nisen të ikin nga shtëpia. Silvana nuk po gjen valixhen e vogël ku ishin xh...

më shumë

Episodi 44

17-05-2016

Episodi 44

Nikolasa pyet Romanon nëse i pëlqen Lola dhe ai ia pohon.Dr. Mohika shkon në fermën Maçado dhe Sil...

më shumë

Episodi 43

17-05-2016

Episodi 43

Rehina shqetësohet që nuk po e sheh më Lorencën, Naço i thotë që ajo është e sëmurëdhe që Prishi...

më shumë

Episodi 42

17-05-2016

Episodi 42

Lola rend të ndahet me Marselon, por ai nuk e pret edhe pse ajo e thërret nga pas. Lola trishtoh...

më shumë

Episodi 41

09-05-2016

Episodi 41

Prishila përfiton nga fakti që Marselo është i dehur dhe shkon në dhomën e tij. Lorenca dhe Silvan...

më shumë

Episodi 39

05-05-2016

Episodi 39

  Akilesi i thotë Marselos të mos i zërë besë Lolës, por Marselo i përgjigjet se do ta mbroj...

më shumë

Episodi 38

03-05-2016

Episodi 38

Akilesi i thotë Marselos të mos i zërë besë Lolës, por Marselo i përgjigjet se do ta mbrojë atë ...

më shumë
  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Fragmente


Gossip

Ja kush eshte Danna García

05-04-2016

Ja kush eshte Danna García

  Danna García Aktorja e bukur dhe e talentuar ndërkombëtare Danna Garsia ... më shumë


Fotogaleri

Episodi 30

22-04-2016

Episodi 30

... më shumë

Episodi 29

21-04-2016

Episodi 29

... më shumë

Episodi 28

20-04-2016

Episodi 28

... më shumë

Episodi 27

19-04-2016

Episodi 27

... më shumë

Episodi 26

18-04-2016

Episodi 26

... më shumë