zbulo më shumë Më shumë

Telefonia Tring

Ofertat e telefonisë

Shërbimet e telefonisë

Tarifat Tring TEL

Tring Telefoni ju ofron më shumë shërbime se sa thjesht të flisni sa të dëshironi.

Njihuni me tarifat e Tring Tel drejt operatorëve kombëtar dhe ndërkombëtare

Tring Telefoni ju ofron më shumë shërbime se sa thjesht
të flisni sa të dëshironi.

Klikoni mbi një shërbim për të mësuar më shumë.

Të gjithë shërbimet

Thirrjet nga numra Tring drejt operatorëve kombëtarë fiksë dhe mobile

Rrjeti Tarifat në lekë/min
Brenda rrjetit Tring 0
Kombëtare Operatorë fiksë 6.00
Kombëtare Operatorë celularë 21.00

Thirrjet nga numra Tring drejt operatoreve ndërkombëtare

Shteti Fiks Mobile
Itali 8.50 20.00
Greqi 8.50 20.00
Gjermania 8.50 20.00
France 8.50 20.00
Austri 8.50 20.00
Angli 8.50 20.00
SHBA 7.00 7.00
Canada 7.00 7.00
My Sky
icona

Programi
Sill një mik

Zbulo më shumë
My Sky
icona

Testoni
shpejtësinë

Testo