Oferta Myslym Shyri

Internet për të gjithë familjen! Shpejtësi interneti deri në 100Mbps. Nxitoni të përfitoni nga oferta!

 

Shpejtësia Çmimi Aktual Parapagim 4 Mujor Parapagim 6 Mujor
30 mpbs 1,490 L 5,960 L Tablet dhuratë 8,940 L Tablet dhuratë & 1 muaj Falas
50 mbps 1,890 L 7,560 L 11,340 L
100 mbps 2,590 L 10,360 L 15,540 L

 

 

Përjetoni shpejtësinë e internetit 100 Mbps, si dhe shijoni magjinë e 120 kanaleve. UEFA Champions League dhe NBA të përfshira.

 

Internet + IPTV 70 Kanale
Shpejtësia Çmimi Aktual Parapagim 4 Mujor Parapagim 6 Mujor
30 mpbs + 70 IPTV 1,790 L 7,160 L Tablet dhuratë & 1 muaj Falas 10,740 L Tablet dhuratë & 2 muaj Falas
50 mbps + 70 IPTV 2,190 L 8,760 L 13,140 L

 

Internet + IPTV 120 Kanale
Shpejtësia Çmimi Aktual Parapagim 4 Mujor Parapagim 6 Mujor
30 mpbs + 120 IPTV 2,190 L 8,760 L Tablet dhuratë & 2 muaj Falas 13,140 L Tablet dhuratë & 3 muaj Falas
50 mbps + 120 IPTV 2,590 L 10,360 L 15,540 L
100 mbps + 120 IPTV 3,590 L 14,360 L 21,540 L

 

  • Instalim Dhuratë
  • Modem Dhuratë
  • Dekoder T2 Dhuratë
  • Suport i dedikuar 24/7 ditë të javës
  • Aktivizimi i shërbimit brenda 24 orëve
  • Adresë e-maili Falas
  • Tarifë regjistrimi 0 Lekë
  • 1 IP Dinamike