Internet satelitor

Tring sjell internet, telefoni dhe televizion në çdo cep të Shqipërisë

[row]

[column md=”6″]

  • 3 shërbime në një faturë
  • Internet i shpejtë, i sigurtë, deri në 10 Mbps
  • Linjë telefoni Dhuratë
  • Suport i dedikuar 24/7 ditë të javës
  • Aktivizimi i shërbimit brenda ditës
  • Ndiqni UEFA Champions League & 6 kampionate të tjera sportive
  • Shijo mbi 50 kanale për çdo kategori: Kinema, Fëmije, Lifestyle, Dokumentarë, Sport & Për të rritur
  • Kanale dhe prodhime ekskluzive shqiptare

[/column]

[column md=”6″]

[/column]

[/row]