Librazhd

librazhd-uno

 

Oferta Librazhd

 

Internet i shpejtë dhe i sigurt deri në 10 Mbps duke filluar nga 1,090 lekë.

 

Shënime

 

  • Internet i shpejtë, i sigurtë dhe pa kufizim në Download
  • Instalimi Dhuratë
  • Suport i dedikuar 24/7 ditë të javës
  • Aktivizimi i shërbimit brenda ditës
  • Adresë emaili Falas
  • Për të përfituar, abonenti duhet t'u drejtohet dyqaneve Tring ose pikave të Distribucionit Tring
  • Për më shumë informacion telefononi Kujdesin për Klientin në T: +355 44 800 000/3

 

PAKETA STANDARD CLASSIC
Shpejtësia 6 Mbps
6Mbps
8 Mbps
6Mbps
Download Pa limit Pa limit
IP 1 IP Dinamike 1 IP Dinamike
Modem Wi-Fi 2,000 lekë 2,000 lekë
Pagesa për
1 muaj
1,490 1,090 Lekë 1,590 1,290 Lekë