Super Ofertë

Lundroni në internet pa limit deri në 100 Mbps duke filluar nga 1290 lekë/muaj. Përfito  kupona dhuratë dhe muaj shërbim falas për çdo parapagim.

 

Parapagim 6 Mujor Dhuratë Kupon ose Muaj shërbim Parapagim 12 Mujor Dhuratë Kupon ose Muaj shërbim
Shpejtësia Çmimi Aktual Vlera e Pagesës Restorant Living Internet Vlera e Pagesës Restorant Living Internet
12 Mbps 1,290 L 7,740 L 3,000 L 2 muaj Falas 13,932 L 5,000 L 4 muaj Falas
30 Mbps 1,490 L 8,940 L 16,092 L 3 muaj Falas
50 Mbps 1,890 L 11,340 L 20,412 L 3 muaj Falas
100 Mbps 2,590 L 15,540 L 27,972 L 2 muaj Falas

 

  • Instalim Dhuratë
  • Modem Dhuratë
  • Suport i dedikuar 24/7 ditë të javës
  • Aktivizimi i shërbimit brenda 24 orëve
  • Adresë e-maili Falas
  • Tarifë regjistrimi 0 Lekë
  • 1 IP Dinamike

Basic +
Shpejtësia
12 Mbps
Download
Pa limit
IP
1 IP Dinamike
Modem Wi-Fi
Falas
Tarifë regjistrimi
0 Lekë
Pagesa për 1 muaj
1,990 Lekë 1,290 Lekë
Classic
Shpejtësia
30 Mbps
Download
Pa limit
IP
1 IP Dinamike
Modem Wi-Fi
Falas
Tarifë regjistrimi
0 Lekë
Pagesa për 1 muaj
3,090 Lekë 1,490 Lekë
Premium
Shpejtësia
50 Mbps
Download
Pa limit
IP
1 IP Dinamike
Modem Wi-Fi
Falas
Tarifë regjistrimi
0 Lekë
Pagesa për 1 muaj
3,690 Lekë 1,890 Lekë
100 mbps
Shpejtësia
100 Mbps
Download
Pa limit
IP
1 IP Dinamike
Modem Wi-Fi
Falas
Tarifë regjistrimi
0 Lekë
Pagesa për 1 muaj
 2.590 Lekë