Oferta në Librazhd

librazhd-duo.jpg

Oferta në Librazhd;

 

Përjetoni shpejtësinë e internetit 8 Mbps, si dhe shijoni magjinë e 100 kanaleve duke filluar nga 1,690 Lekë/Muaj.

 • Internet i shpejtë, i sigurtë, pa kufizim në download deri në 10 Mbps dhe pa ndërprerje
 • Instalimi Dhuratë
 • Suport i dedikuar 24 / 7 ditë të javës
 • Aktivizimi i shërbimit brenda ditës
 • Adresë E-maili Falas

 

Shënime

 

 • 100 kanale televizive
 • Premierat ekskluzive të kinemasë
 • Thellësia e dokumentarëve dhe zbulimeve
 • Kanalet lifestyle më të ndjekurat në vend
 • Emisionet ekskluzive shqiptare
 • Kanalet edukative për fëmijë

 

PAKETA BASIC STANDARD
Shpejtësia 6 Mbps
6Mbps
8 Mbps
8Mbps
Kanale My Tring IPTV Deri në 100 kanale Deri në 100 kanale
Download Pa limit Pa limit
IP 1 IP Dinamike 1 IP Dinamike
Modem Wi-Fi + Dekoder T2 5,000 lekë 5,000 lekë
Tarifë regjistrimi 0 lekë 0 lekë
Pagesa për
1 muaj
2,190 1,690 Lekë 2,290 1,890 Lekë