Oferta në Shijak

shijak-duo

Oferta në Shijak

 

Përjetoni shpejtësinë e internetit 10 Mbps, si dhe shijoni magjinë e 100 kanaleve duke filluar nga 1,490 Lekë/Muaj.

 • Internet i shpejtë, i sigurtë, pa kufizim në download deri në 10 Mbps dhe pa ndërprerje
 • Instalimi Dhuratë
 • Suport i dedikuar 24 / 7 ditë të javës
 • Aktivizimi i shërbimit brenda ditës
 • Adresë E-maili Falas

 

Shënime

 

 • 100 kanale televizive
 • Premierat ekskluzive të kinemasë
 • Thellësia e dokumentarëve dhe zbulimeve
 • Kanalet lifestyle më të ndjekurat në vend
 • Emisionet ekskluzive shqiptare
 • Kanalet edukative për fëmijë

 

PAKETA BASIC BASIC+ STANDARD STANDARD+
Shpejtësia 4 Mbps
4Mbps
6 Mbps
6Mbps
8 Mbps
8Mbps
10 Mbps
10Mbps
Kanale My Tring IPTV Deri në 100 kanale Deri në 100 kanale Deri në 100 kanale Deri në 100 kanale
Download Pa limit Pa limit Pa limit Pa limit
IP 1 IP Dinamike 1 IP Dinamike 1 IP Dinamike 1 IP Dinamike
Modem Wi-Fi + Dekoder T2 5,000 lekë 5,000 lekë 5,000 lekë 5,000 lekë
Tarifë regjistrimi 0 lekë 0 lekë 0 lekë 0 lekë
Pagesa për
1 muaj
1,490 Lekë 2,190 Lekë 1.690 Lekë 2.390 Lekë