Oferta në Shijak

Përjetoni shpejtësinë e internetit 10 Mbps, si dhe shijoni magjinë e 100 kanaleve duke filluar nga 1,490 Lekë/muaj.

  • Instalim Dhuratë
  • Modem Dhuratë
  • Dekoder T2 Dhuratë
  • Suport i dedikuar 24/7 ditë të javës
  • Aktivizimi i shërbimit brenda 24 orëve
  • Adresë e-maili Falas
  • Tarifë regjistrimi 0 Lekë
  • 1 IP Dinamike

Vizitoni dyqanin ose distributorin më të afërt Tring.

Për më shumë informacion telefononi Kujdesin për Klientin në +355 44 800 000/3

BASIC
Download
Pa limit Mbps
Upload
Mbps
Modem Wi-Fi + Dekoder T2
Falas
Kanale
Deri në 100 kanale
Pagesa për 1 muaj
 1,490 Lekë
BASIC+
Download
Pa limit Mbps
Upload
Mbps
Modem Wi-Fi + Dekoder T2
Falas
Kanale
Deri në 100 kanale
Pagesa për 1 muaj
 2,190 Lekë
STANDARD
Download
Pa limit Mbps
Upload
Mbps
Modem Wi-Fi + Dekoder T2
Falas
Kanale
Deri në 100 kanale
Pagesa për 1 muaj
 1,690 Lekë
STANDARD+
Download
Pa limit Mbps
Upload
Mbps
Modem Wi-Fi + Dekoder T2
Falas
Kanale
Deri në 100 kanale
Pagesa për 1 muaj
 2,390 Lekë