Oferta në Tiranë

internet-super-oferte

Përjetoni shpejtësinë e internetit 24 Mbps, si dhe shijoni magjinë e 120 kanaleve duke filluar nga 1,690 Lekë/Muaj.

  • Internet i shpejtë, i sigurtë, pa kufizim në download deri në 24 Mbps dhe pa ndërprerje
  • Suport i dedikuar 24 / 7 ditë të javës
  • Instalimi Dhuratë
  • Aktivizimi i shërbimit brenda ditës
  • Adresë E-maili Falas

 

PAKETA BASIC STANDARD PREMIUM SUPREME EXTRA SUPREME
Shpejtësia 6 Mbps
6Mbps
6 Mbps
6Mbps
10 Mbps
8Mbps
12 Mbps
10Mbps
24 Mbps
10Mbps
Kanale My Tring IPTV 60 kanale 120 kanale 120 kanale 120 kanale 120 kanale
Download Pa limit Pa limit Pa limit Pa limit Pa limit
IP 1 IP Dinamike 1 IP Dinamike 1 IP Dinamike 1 IP Dinamike 1 IP Dinamike
Modem + STB IPTV 6,500 lekë 6,500 lekë 6,500 lekë 6,500 lekë 6,500 lekë
Tarifë regjistrimi 0 lekë 0 lekë 0 lekë 0 lekë 0 lekë
Pagesa për
1 muaj
1.690Lekë 1.990 Lekë 2.490 Lekë 2.990 Lekë 3.490 Lekë