Super Ofertë

Lundroni në internet pa limit deri në 100 Mbps duke filluar nga 1,290 lekë/muaj. Përfito Muaj Falas, Shërbimin Smart Home dhe aksesorë Dhuratë.

 

Shpejtësia  Çmimi  Parapagim 4 mujor  Parapagim 6 mujor  Parapagim 8 mujor  Parapagim 12 mujor
Aksesorë Dhuratë Aksesorë Dhuratë /Smart Home Aksesorë Dhuratë /Smart Home Aksesorë Dhuratë /Smart Home
12 mbps 1,290 L 2 Muaj Falas 4 Muaj Falas 6 Muaj Falas 10 Muaj Falas
30 mpbs   1,490 L 10 Muaj Falas + Prizë Inteligjente
50 mbps  1,890 L 6 Muaj Falas + Modul Dritash 10 Muaj Falas + Kamera Wireless
100 mbps 2,590 L 4 Muaj Falas + Sensor Zjarri 6 Muaj Falas + Kamera Wireless 10 Muaj Falas + Zile dere & Kontrollues TV

 

* Për fushat me ngjyrë rozë përfitoni aksesorët ose pajisjet e shërbimit Tring Smart Home.
* Vlera e aksesorëve dhuratë është e barabartë me 20% të vlerës së parapagimit të kryer

 

  • Instalim Dhuratë
  • Modem Dhuratë
  • Suport i dedikuar 24/7 ditë të javës
  • Aktivizimi i shërbimit brenda 24 orëve
  • Adresë e-maili Falas
  • Tarifë regjistrimi 0 Lekë
  • 1 IP Dinamike

 

 


Basic +
Shpejtësia
12 Mbps
Download
Pa limit
IP
1 IP Dinamike
Modem Wi-Fi
Falas
Tarifë regjistrimi
0 Lekë
Pagesa për 1 muaj
1,990 Lekë 1,290 Lekë
Classic
Shpejtësia
30 Mbps
Download
Pa limit
IP
1 IP Dinamike
Modem Wi-Fi
Falas
Tarifë regjistrimi
0 Lekë
Pagesa për 1 muaj
3,090 Lekë 1,490 Lekë
Premium
Shpejtësia
50 Mbps
Download
Pa limit
IP
1 IP Dinamike
Modem Wi-Fi
Falas
Tarifë regjistrimi
0 Lekë
Pagesa për 1 muaj
3,690 Lekë 1,890 Lekë
100 mbps
Shpejtësia
100 Mbps
Download
Pa limit
IP
1 IP Dinamike
Modem Wi-Fi
Falas
Tarifë regjistrimi
0 Lekë
Pagesa për 1 muaj
 2.590 Lekë