Cfarë është My Tring IPTV

My Tring IPTV është televizioni nëpërmjet internetit. Teknologjia IPTV nënkupton që televizori, kompjuteri, interneti dhe telefoni bashkohen për t’ju dhuruar shërbime pafund por mbi të gjitha më shumë kontroll dhe personalizim të televizorit tuaj.

My Tring IPTV është një platformë interaktive e cila plotëson çdo dëshirë tuajën. Shihni gjithҫka që ju dëshironi: në ҫdo kohë, kudo dhe në ҫdo paisje!

My Tring IPTV ofrohet jo vetëm në rrjetin e internetit Tring, por edhe në çdo rrjet tjetër në Shqipëri. Tani My Tring IPTV mund të shijohet në çdo cep të botës duke bërë kështu të mundur që ju të shihni programacionin më të larmishëm të kësaj pakete me 120 kanale.

My Tring IPTV është teknologjia e së ardhmes e ofruar në formën më të thjeshtë për çdo përdorues duke transformuar kështu mënyrën tradicionale të të shikuarit televizion.

+