My Tring IPTV në botë

My Tring IPTV tashmë mund të shijohet në çdo cep të botës duke ju mundësuar shikimin e një programacioni të larmishëm me paketën me 100 kanale + UEFA Champions League të përfshirë.


Me My Tring IPTV, ju do të shijoni kënaqësinë e televizionit me një programacion të larmishëm për çdo kategori: Kinema, Femijë, Lifestyle, Dokumentarë, Sport & Adult. Ndiqni eventin futbollistik më prestigjoz në Europe, UEFA Champions League & 6 kampionate të tjera sportive. Vetëm My Tring IPTV ju sjell një videotekë të pasur eventesh në shtëpinë tuaj si dhe plot shërbime të tjera:

  • VOD: Vendosni ju çfarë do të shihni në ekran.
  • Multiscreen: Shihni programin tuaj në disa ekrane: televizor, kompjuter, iPad dhe telefon.
  • DVR: Regjistroni programe dhe evente për t’i pare atëherë kur ju dëshironi.
  • EPG: Merrni informacion të përditesuar mbi përmbajtjen e programeve që transmetohen dhe atyre në vijim.
  • Bllokimi i kanaleve: Bllokoni kanalet e padëshiruara.
  • Lista e të preferuarave: Krijoni një listë me kanalet që ju pëlqejnë.
  • Rrjeti Ndalo Live: Caktoni ju pauzat ndërmjet eventeve.
My Tring IPTV
Dekoder  
Platforma
My Tring IPTV
Kanale
Deri në 120 kanale
 80
Bli tani
My Tring IPTV
12 Muaj
Platforma
My Tring IPTV
Kanale
Deri në 120 kanale
 143
Bli tani
+