On Demand

Një videotekë e pasur eventesh në shtëpinë tuaj

Përmes shërbimit On Demand ju keni një librari të pasur eventesh në shtëpinë tuaj gjithmonë të azhornuara, me mijëra programe për të pare kur ju dëshironi dhe jo në një orar të caktuar siҫ ndodh me programet televizive.

Dokumentarë mbi natyrën, shkencën dhe të jetuarit shëndetshëm

Margarita
Kuzhina Margarita
Instafood
2 pjata për 30 minuta
Në kuzhinë me mamin

Mbi

400

dokumentarë

Filma me aktorët më të mire të momentit

Trafikanti Rik
50 hijet e së kuqes
E dua atë
Një fëmijë si Xheku
Një miqësi e fortë

Mbi

300

filma

Seriale amerikane, latine dhe turke

Familja Kuqezi
Fi
Hakmarrje e ëmbël
Nusja nga Stambolli
Mos ma lësho dorën

Mbi

50

seriale

Programe, filma dhe seriale për shikuesit e vegjël

Mbretëria e vogël e Benit dhe e Holit
Ëndrrat e Elifit
Piter Pan
Artist Tak Fak
Masha dhe Ariu

Mbi

200

programe