Tring Smart Home

Tring Smart Home, aplikacioni dhe shërbimi që ofron zgjidhjen më të mirë duke ofruar një kontroll të plotë mbi pajisjet e shtëpisë suaj e duke ju sjellë shumë lehtësi, siguri dhe kursim të energjisë. Të gjitha pajisjet kontrollohen dhe komandohen me anë të një tableti ose një smartphone duke shkarkuar aplikacionin në Google Play Store ose App Store.

Me pajisjet inteligjente të implementuara në shtëpinë tuaj smart, ju merrni komandën inovative dhe keni në dorë zgjidhjen e problemeve në çdo moment.

Produktet e Smart Home

Kondicioneri

Ky produkt shërben për kontrollin e Kondicionerit. Ju mund ta fikni, ndizni dhe të kontrolloni temperaturën sipas dëshirës suaj.

TV

Ky produkt shërben për kontrollin e TV. Ju mund ta fikni, ndizni dhe të ndërroni kanalet sipas dëshirës suaj.

Sensor Tymi

Ky element aktivizon menjëherë alarmin në rast detektimi tymi.

Sensor Lagështie

Aktivizon alarmin në rast detektimi lagështie. Sugjerohet të vihet poshtë lavamanit kryesor.

Prizë inteligjente

Mund ta vendosni ku të dëshironi në shtëpi duke qenë se është e lëvizshme. Sugjerohet të vihet tek hekuri i hekurosjes, si pajisja e cila harrohet më shpesh ndezur kur largohemi nga shtëpia.

Kamera wireless

Kjo kamer shërben për të monitoruar lëvizjet në shtëpi. Ju vjen në ndihmë edhe familjeve që kanë fëmije të vegjël, dhe lënë dado për t'i mbajtur. Kështu mamatë kontrollojnë fëmijën dhe dadon njëkohësisht.

Zile Dere Inteligjente

Ofron mundësinë e komunikimit me kamera dhe zë.

Sensor Gazi

Ky element aktivizon menjëherë alarmin në rast detektimi gazi dhe është i përshtatshëm për personat që përdorin gazin për gatim apo ngrohje.

Modul dritash

Ky modul vendoset brenda çelësit të dritave pa qenë e nevojshme t’a ndërroni atë.

Paketat

Paketa Basic

Kondicionim+TV

Çelës dritash

Prizë smart

320 Lekë

Paketa Plus

Kondicionim+TV

Prizë smart

Çelës dritash

Sensor lagështie

Kamera Wireless

660 Lekë

Paketa Prime

Kondicionim+TV

Prizë smart

Çelës dritash

Sensor lagështie

Kamera Wireless

Sensor zjarri

Senzor gazi

Zile dere

1,220 Lekë

Për çdo parapagim përfitoni extra zbritje deri në 18%

Paketa Çmimi në ofertë për parapagim 4 mujor Çmimi në ofertë për parapagim 9 mujor Çmimi në ofertë për parapagim 12 mujor
Basic 315 lekë 299 lekë 279 lekë
Plus 623 lekë 590 lekë 549 lekë
Prime 1140 lekë 1079 lekë 1005 lekë

Për të parë më tepër rreth politikave të privatësisë klikoni këtu.

Shërbimi Tring Smart Home ofrohet dhe për klientët me operatorë jo Tring. Për më shumë informacione vizitoni pikat tona të shitjes ose telefononi në 044 800 000.