Super Ofertë

Me Tring telefononi pa limit dhe me thjeshtësi
0
LEKË
ME TË GJITHË NJERËZIT
ANEMBANË BOTËS
Duke filluar
nga
Zbuloni ofertën
cepi1

Portimi i numrit

Fluturo dhe eja në Tring për një komunikim më të lirë!

Kaloni numrin tuaj në Tring dhe përfitoni tarifat më të lira. Tani mund të kursesh deri në 90% të faturës mujore!

Zbuloni ofertën
cepi1

Kohë bisede
Dhuratë

Përfitoni kohë bisede Dhuratë për çdo rimbushje

Zbuloni ofertën
cepi1

Shërbimet e telefonisë


Tring Telefoni ju ofron më shumë shërbime se sa thjesht
të flisni sa të dëshironi.